Emilio még mindig nem tud túladni a luxusházán: így néz ki a 110 milliós ingatlan

Forrás: TV2 -
Tina ingatlan luxusház eladó Emilio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emilio tavaly októberben kezdte árulni gyáli otthonát, mindeddig azonban senki sem akarta megvenni.

Az énekes elmondta, hogy bár vannak érdeklődök, eddig mindről kiderült, hogy komolytalan. Többen próbáltak alkudozni, de volt, aki autókkal vagy ékszerrel akarta rendezni az összeg egy részét. Ők viszont csak annak adják oda szeretett otthonukat, aki ki is fizeti a meghirdetett összeget.

Feleségével, Tinával sokat gondolkodnak azon, hogy megemelnék a 120 négyzetméteres ingatlan árát, mivel kevésnek gondolják a 110 milliót érte.

tv2 sztárban sztár Emilio Forrás: TV2

"A mi házunk minőségi alapanyagokból épült, magunknak csináltuk, ezért sok mindenből dupla mennyiséget raktunk fel. Aki megveszi, nagyon jól jár vele, mert ebben a házban szívünk-lelkünk benne van. Ezért sem adom oda bárkinek" - mondta Emilio a Blikknek.

"A ház berendezése hűen tükrözi a mi ízlésünket. Modern, extravagáns, mégis elegáns, a mediterrán stílust képviseli. Az állapota is kifogástalan, hiszen Tinával minden évben egy kisebb vagyont költöttünk arra, hogy csinosítgassunk vagy változtassunk rajta valamit. Most is vettünk egy új kanapét, és kintre pálmafákat, mert bár úgy készülünk, hogy a közeljövőben költözünk, addig is szeretnénk olyan környezetben élni, ami nekünk is tetszik" – mesélte az énekes, hozzátéve, hogy már keresik új otthonukat, de addig semmibe sem szeretnének belevágni, amíg nem adnak túl a jelenlegi otthonukon.

A luxusingatlanról készült fotókat ide kattintva lehet megtekinteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.