Dívának nevezte Meghan Markle-t Mariah Carey - az énekesnő azóta is magyarázkodik

Forrás: Samir Hussein/WireImage/2020 Samir Hussein/Samir Hussein -
magyarázkodás Meghan Markle Mariah Carey díva kínos podcast sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedden jelent Meghan Markle Archetypes című podcastjának második része, melyben beszélgetőpartnere Mariah Carey volt, aki lazán ledívázta Harry herceg feleségét, bár Meghan előtte mondta el, hogy nem tud azonosulni ezzel a személyiségtípussal. 

"Néha neked is vannak díva-pillanataid, Meghan. Ne viselkedj úgy, mintha nem lennének" - vágott a sussexi hercegné szavába, aki ettől zavarba jött és megkérdezte Carey-t, hogy ezt mégis hogy érti.

Az énekesnő magyarázkodásba kezdett arról, hogy Meghan megjelenésére gondolt, nem a személyiségére.

Meghan Markle Forrás: Samir Hussein/WireImage/2020 Samir Hussein/Samir Hussein

Később Mariah Carey a Twitteren folytatta a szabadkozást:

"Nagyon élveztem a Meghan hercegnével és dívával való beszélgetést. Igen, dívának neveztem, a szó legmesésebb, legpompásabb és legösztönzőbb értelmében!" - írta közösségi oldalán.

Az interjú után Meghan Markle is elmondta a véleményét:

„Bizonyára érezte, hogy idegesen nevetek, és meg akart bizonyosodni róla, hogy kristálytisztán látom-e, hogy amikor azt mondta, hogy díva vagyok, akkor az öltözködésemről, a testtartásomról, a ruházatomról beszélt" - írja a Page Six.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.