Döbbenetes lábkörmöket villantott Kate Moss lánya: sokaknál kiverte a biztosítékot

Kate Moss fotó Kate Moss lánya Lila Moss lábköröm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kate Moss lányát, Lilát egyszerűen imádja a divatszakma, már most számos felkérést kap, amit nem csak híres édesanyjának, Kate Mossnak köszönhet, hanem meseszép arcának és kifogástalan alakjának is. A gyönyörű lány azonban nemrég olyat mutatott az Instagram-oldalán, ami egyenesen sokkolta a követőit. 

Kate Moss lánya, a 20 éves Lila Moss éppen úgy néz ki, mint anyukája ennyi idősen. Ez a divatszakmának is feltűnt, a modell két évvel ezelőtt debütált a kifutón, azóta sorra kapja a felkéréseket modellként.

Liláról legfőképpen szépsége és egyedi megjelenése miatt cikkeznek a lapok, most azonban elég hátborzongató dologgal hívta fel magára a figyelmet.

A fiatal modell egy fotót tett közzé a közösségi oldalán, amelyen méretes lábkörmei láthatóak. Lehet, hogy ez most a legújabb trend, de úgy tűnik, a rajongók tetszését egyelőre nem sikerült vele elnyerni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.