Angelina Jolie nem szórakozik: megint beperelte Brad Pittet, 250 millió dollárt akar

Forrás: AFP/Leon Neal -
Brad Pitt válás beperelés Angelina Jolie bíróság per Brangelina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezúttal egy dél-franciaországi szőlőbirtok miatt perelt Angelina Jolie, ugyanis a színésznő úgy véli, Pitt a válás miatti bosszúból vette át tőle az 1300 hektáros birtokot.

Az utóbbi időben többször is hírt adtunk arról, hogy Angelina Jolie beperelte Brad Pittet. Bár súlyos vádakkal illette, és többek között azt állította, hogy a színész bántalmazta őt egy magángépen, úgy fest, Pittet nem érdekli vol felesége ámokfutása.

Angelina ezúttal egy dél-franciaországi szőlőbirtok miatt perelt, amit még 2008-ban, együtt vásároltak, és azóta is nyereségesen működik. A színésznő cége kedden nyújtotta be a 250 millió dolláros keresetet Pitt ellen, és azt állítja, a színész a barátaival együtt azért akarta átvenni az irányítást a borászat felett, hogy bosszút álljon rajta, és ő egy dollár hasznot se lásson a cég nyereségéből - írja a Page Six.

Forrás: AFP/Leon Neal

Az egykori álompárnak tehát már nyoma sincs, és hiába telt el a különválás óta közel hat év, nem csitulnak az indulatok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.