Elfogták a HÉV-en maszturbáló férfit

dreamstime -
elfogás közszeméremsértés önkielégítés tömegközlekedés bűncselekmény HÉV maszturbáció zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két rendbeli szeméremsértéssel gyanúsítják a szigetszentmiklósi rendőrök a HÉV utasait zaklató férfit, akit sikerült azonosítani. 

Az egyik áldozata leírása alapján készült grafika arról a 30-as éveiben járó ismeretlenről, aki 2022. augusztus 18-án este a Szigethalom és Szigethalom-alsó HÉV állomások között, a járművön önkielégítést végzett egy fiatal nő szeme láttára. A gyanúsított megfogta a 19 éves lány kezét, hogy közvetlenebb érintkezést érjen el, de ő többször ellökte magától, majd sikerült leszállnia a megállóban a szerelvényről.

dreamstime

Később kiderült, hogy az akkor még ismeretlen, baseballsapkás férfi egy másik járaton, egy másik lánnyal is megtette a fenti cselekményt. A Közvágóhíd-Ráckeve közötti szakaszon egy 20 éves lány fölé tornyosult, lehúzta a sliccét és önkielégítést végzett. Az áldozat felpattant, a szerelvény hátsó részébe menekült, majd a következő állomáson leszállt.

A szigetszentmiklósi nyomozóknak három hét elteltével sikerült beazonosítaniuk az elkövetőt.

2022. szeptember 6-án, a rendőrök több órás kitartó várakozása után feltűnt B. István, akit bilincsbe verve vittek előállításra, majd kihallgatásra.

A gondnoka és védője jelenlétében lezajlott kihallgatásán a férfi panaszt tett a gyanúsítás ellen, azonban nem vallott és kérdésekre sem válaszolt.

A 34 éves, hajléktalan szállón élő B. István ellen két rendbeli szeméremsértés vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya - írja a Police.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.