Money or Love - Fogadj a szerelemre! elhagyás család valóságshow Járvás Levente Éden Hotel gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
22 évesen lett apa, házassága azonban nem tartott sokáig, gyermeke kétéves korában elvált a kicsi anyjától. 

Elindult a Money or Love című párkereső reality, melynek egyik férfi szereplője, Levi, azaz Járvás Levente sokaknak ismerős lehet a 2011-es Éden Hotelből. Az akkor még bulizós focista mára úgy tűnik, megkomolyodott, van egy fia, akivel most jó kapcsolatot ápol, ám nem volt ez mindig így.

Járvás Levente a Money or Love című párkereső műsorban Forrás: Money or Love/TV2 Sajtószoba

Levi és felesége a gyermekük kétéves korában elvált, utána már nem igazán szerepelt a kicsi életében, és amikor a fiú kisiskolás volt, Levi külföldre ment dolgozni, és ezzel az apa-fia kapcsolatnak be is fellegzett. Legalábbis átmenetileg.

"Akkoriban külföldre költöztem és három évet éltem Németországban, ott dolgoztam, fociztam, folyamatosan úton voltam, de nem ez volt a valós ok. Ezt az időszakot szeretném elfelejteni és arra koncentrálni, ami most van"mesélt Levente a Borsnak, és azt is elárulta, hogy volt nejével nem mindig volt felhőtlen a kapcsolatuk, de mára ismét jó viszonyban vannak.

Levi a TV2-n futó realityben szeretne jó példát mutatni gyermekének.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.