Sáfrány Emese elárulta, milyen a kapcsolata kisfiának és szerelmének

Forrás: Instagram/Inti -
Inti család Zuber Krisztián Felicián Sáfrány Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sáfrány Emese és a TNT énekese, Zuber Krisztián már egy ideje egy párt alkotnak. A gyönyörű édesanya most elárulta, hogy viszonyult a szerelme kisfiához.

Sáfrány Emese áprilisban szakított gyermeke édesapjával, de hamar rátalált a szerelem: a sztáranyuka és a TNT zenekar énekese, Inti már nem titkolják kapcsolatukat. Emese a napokban arról beszélt a Borsnak, miért szerette volna, ha kedvese és kisfia mielőbb találkoznak.

„Ebben tudatos voltam. Elhatároztam, hogy nem szeretnék randizgatni, mert elveszi azt az időt, amit Nolennel tölthetnék. Csak arra a valakire szeretném az időmet szánni, akit érdemesnek tartok erre. Nem titok, Inti volt az első, akivel találkoztam a szakítás után. Hallottam olyan történeteket, hogy valaki már fél éve együtt van az illetővel és még mindig nem találkozott a gyerekével. Úgy gondoltam, nem jó, ha a hozzám tartozó csomaggal nem szembesül. Ha valaki szeretni akar engem, az szeresse a gyerekemet is, és tudja elfogadni a hozzám tartozó körülményeket: a fiamnak van egy apukája, akivel kontaktban vagyok. Úgy voltam vele, jobb, ha mihamarabb túlesünk a nagy találkozáson. Láttam Intiben potenciált és tudtam, hogy ez egy működő dolog tud lenni.

Szerencsére azóta tök jól megvagyunk és nagyon jól viszonyul Nolenhez, ami számomra nagyon fontos szempont"

– nyilatkozta Aleska, aki figyelmességével megmentette szerelme életét.

Forrás: Instagram/Inti

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.