Inti ölében kapták le Sáfrány Emesét - Fotó

Inti TNT fotó Zuber Krisztián Felicián Sáfrány Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sáfrány Emese idén áprilisban sokkolta a rajongóit, mikor bejelentette, három év után szakítottak párjával, Hornyák Ádámmal. A fotómodell és légtornász azonban nem sokáig maradt egyedül, és már új párja oldalán piheni ki az év fáradalmait.

Már nyílt titok volt, hogy Emese szívét a népszerű együttes, a TNT tagja, Zuber Krisztián rabolta el. Az Intiként ismert zenész és a légtornász végül pár hete felvállalták a kapcsolatukat, és több közös fotót is megosztottak a közösségi médiában. A kapcsolatuk pedig olyan komollyá vált, hogy együtt utaztak nyaralni, ahová ráadásul Nolent, Emese előző párjától született gyermekét is magukkal vitték.

Emese és Inti Horvátországban pihennek, és nemrég kiposztoltak egy fotót, melyen a csinos modell a férfi ölében látható. A követők egyenesen imádják a képet, és nem győzik dicsérni Emesét, aki szerintük teljesen kivirult a zenész oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.