Solti Ádám tudja, hogy ki a neve elhallgatását kérő, a sajtónak szivárogtató családtag

Forrás: Solti Ádám/Instagram -
sajtó szivárogtatás apasági per apaság Solti Ádám bíróság per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Májusban robbant ki a Solti Ádám-botrány: kiderült, hogy a színész nemcsak évek óta szeretőt tart, de gyermeke is született tőle, miközben felesége a meddőségével küzd. 

Akkor az is kiderült, hogy Solti édesapja nem fiát, hanem kétéves unokáját és annak édesanyját, azaz a szeretőt támogatja. A nagypapa azóta is rendszeresen látogatja az unokáját, és saját bevallása szerint azóta is próbál a gyermeknek apaképet mutatni, ha már a fia erre nem hajlandó.

Solti Ádám és felesége, Berni Forrás: Solti Ádám/Instagram

Solti Ádámnak a múlt héten meg kellett volna jelennie a bíróság előtt, ám ott csak ügyvédje volt jelen, s mivel szeretőjének jogi képviselője bejelentette, hogy szeretnék, ha a színész is ott lenne, a tárgyalást elnapolták.

A színész a Srory magazinnak küldött közleményt, melyben elmagyarázza, miért nem ment el a tárgyalásra. Ebben azt írja:

"A bíróságon azért nem jelentem meg, mert a bíróság részére benyújtottam egy hivatalos iratot, amelyben írásban is elismerem, hogy én vagyok a gyermek édesapja. Jelenleg külföldön tartózkodom, de jogi képviselőm természetesen megjelent, és mindannyian azt gondoltuk, hogy mivel elismertem és vita nincs, ez elegendő lesz. Talán elegendő is lett volna, de a gyermek édesanyjának ügyvédje a tárgyalás megkezdésekor ragaszkodott hozzá, hogy én is mindenképpen jelen legyek. A következő tárgyaláson természetesen ott leszek."

A magazinnak eljuttatott közleményében arról is nyilatkozik, hogy biztos benne, hogy az apja az úgynevezett névtelen sajtóforrás, aki a család barátjaként, vagy éppen neve elhallgatását kérő családtagként teregeti ki a családi szennyest: "Ennek egyszer s mindenkorra véget szeretnék vetni. Az elmúlt 42 évemben sem volt mintaapa, de amit az elmúlt 3 évben, s legfőképp az elmúlt 4 hónapban tett velem, az a családom számára és számomra is rendkívül felkavaró" - írja, hozzátéve, hogy kétéves gyermekével azért nem tartja a kapcsolatot, mert annak édesanyjával képtelen együttműködni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.