Solti Ádám eltitkolt gyereke Solti Ádám Solti Berni szerető solti ádám édesapja
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Solti Ádám édesapja rendszeresen látogatja kétéves unokáját, hogy apja helyett is apja legyen. 

Pár hónappal ezelőtt derült ki, hogy Solti Ádámnak született egy házasságon kívüli gyermeke egykori szeretőjétől, akivel évekig folytatott viszonyt felesége mellett, ráadásul már a felesége előtt is. Azonban minden jel arra utal, hogy Ádám nem vesz részt a szeretőjével közösen összehozott gyermek életében, így a színész édesapja az, aki mindent megtesz, hogy lehetőségeihez mérten pótolja az apát a kicsi életében.

A Bors egyik olvasója most arról számolt be, hogy a férfi rendszeresen látogatja unokáját, és a nagypapát gyakran látják egy Tisza-menti városban.

Solti Ádám, Solti Berni, Drágám, Add az életed! TV2 Forrás: TV2

"Azt hiszem, eddig nem hangzott el nyilvánosan, hogy hol él az anyuka és a kisfiú, így én is csak annyit mondanék, hogy a Tisza partján futottam velük össze nemrég. Felismertem Ádám édesapját, aki teljes egyetértésben sétált az unokája anyukájával és a kisfiúval. Volt velük még néhány ember, úgy gondolom, hogy a lány családtagjai lehettek. Ferencet egyébként havonta látjuk erre, tartja velük a kapcsolatot" - mondta a lapnak az informátor, aki még néhány szót is váltott Ferenccel.

A beszélgetésből kiderült, hogy a nagypapa rajong az unokájáért, és bízik benne, hogy idővel minden a helyére került, és kialakul egy szoros kötelék apa és fia között. Addig is, amíg ez nem történik meg, pótolja a kisfiú számára az apaképet és a szeretet, amennyire csak lehetséges.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.