Idegenekre bízta kisfiát Horváth Éva a repülőn

Bali Horváth Éva repülés Horváth Éva kisfia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Éva és családja év elején döntött úgy, hogy elhagyják Magyarországot és Balira költöznek. A nyáron néhány hétre hazalátogattak, azonban a minap már utaztak is vissza az egzotikus szigetre.

A nyarat itthon töltötte Horváth Éva a családjával, azonban ősztől ismét Bali lesz az otthonuk. Éva párja és nagyobbik kisfia, Kristóf már hetekkel korábban visszautazott, mivel Kristóf már kint kezdte el az iskolát. A modell és kisebbik fia Alex pedig a napokban indultak a család férfitagjai után. Az anyuka a minap a reptérről jelentkezett be, ahol még a hosszú út előtt elvitte gyermekét a játszótérre, hogy levezessék a felesleges energiákat.

A gépen nem kellett izgulnia Évának, néhány utas szívesen játszott az örökmozgóAlexszel, amit az anyuka egyáltalán nem bánt.


Idegenekre bízta kisfiát Horváth Éva a repülőn Forrás: Horváth Éva / Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.