Napi horoszkóp 2022. szeptember 14.: a Bika sok örömre számíthat, a Vízöntő sikeres

Forrás: Shutterstock -
asztrológia napi horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nyilas is sikeres napra számíthat, ha valamiben mégis akadállyal szembesül, akkor lehet, hogy nem is arra vezet az útja...

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)
Nem kellene feladnod még a reményt bizonyos szerelmi ügyekben. Ami késik, nem múlik. Lehet, hogy éppen ma jött el a napja a hódításnak. A csillagok ma a pártodat fogják, könnyen győzöd le vetélytársaidat.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)
A Bika Hold miatt ma különösen erős benned a vágy az élet fizikai élvezetére. Ha diétázol, akkor ez persze nem jó hír, de ha nem, akkor kényeztesd magad finom ételekkel, próbálj ki egy új receptet. A romantikára is nyitott vagy, töltsd együtt az estét a pároddal.

Forrás: Shutterstock

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)
A váratlan, a spontán helyzetek hozzák mindig a legjobb lehetőségeket. Veled ez különösen így van mostanában, ma is. Csak aztán legyen meg a kellő bátorságod, hogy megtedd az első lépéseket az ügyed érdekében.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)
Egy barátod ma jó tanáccsal láthat el: hallgass jószándékú szavaira, és ne vedd indiszkréciónak, ha kéretlenül is, de beleszól a dolgodba. A lényegre koncentrálj, az pedig az, hogy segíteni szeretne neked.

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)
Hagyd a munkálkodást: keress valami olyan elfoglaltságot, amiben igazán az örömödet lelheted! Különösen a takarítást érezheted ma nagyon kínzó robotnak, a főzést viszont már sokkal kreatívabb tevékenységnek élheted meg a Bika Hold hatására. És a nemszeretem dolog ma nem is sikerülhet.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)
A Merkúr hátrál, emiatt összejöhetsz újra valakivel, akivel korábban szakítottál, vagy aki téged hagyott el. A múlt fájdalmai már szerencsésen elmúltak. Ez alapot adhat egy új kezdetnek. Másként, máshogy, talán egész más viszonyban, de egymás javára lehettek - írja az Astronet.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.