Majka nem hagyta szó nélkül, hogy a Sztárban sztár leszek! lekörözte az X-Faktort

Forrás: sajtoszoba.tv -
X-Faktor győzelem Sztárban sztár nézettség Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszokhattuk már, hogy a nézettségért valódi harc folyik a TV2 és az RTL Klub között. A Sztárban sztár leszek! második adása múlt hétvégén akkora nézettséget produkált, hogy az első héten vezető X-Faktort is lekörözte, ezt pedig Majka sem hagyta szó nélkül.

A Sztárban sztár! mestere, Majka büszkén tette közzé a nézettségi adatokat a Facebook-oldalán, és mindenkinek gratulált, aki hozzájárult a műsor sikeréhez.

A számok valóban magukért beszélnek, ugyanis a Port.hu adatait összevetve láthatjuk, hogy az előző hétvégén az X-Faktor húzott el, a második héten viszont a Sztárban Sztár leszek! tarolt. Ez számokban azt jelenti, hogy az X-Faktor első adását 964 281-en látták, a másodikat pedig már csak 898 041-en, ami 66 000-rel kevesebb nézőt jelent.

Ezzel ellentétben a Sztárban sztár leszek! második adását a teljes lakosság körére vetítve összesen 1 066 466-an nézték, a fiatalok körében pedig 67 639-cel többen nézték a második adást, mint az elsőt.

Múlt héten tehát a Sztárban sztár leszek győzedelmeskedett, és tényleg hatalmasat nyert. Mind a fiatalok, mind a teljes lakosság körében az X-Faktor lett a második helyezett.

- írta Majka a poszthoz.

Forrás: sajtoszoba.tv

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.