A TV2 25. születésnapja alkalmából sok régi tévés arc tért vissza a képernyőre, köztük az egykor híres műsorvezető, Kósa L. Adolf is.

Kósa L. Adolf a Szerelem első látásra című műsort vezette még a csatorna indulásakor, de voltak egyéb produkciók is, amelyeknek részese volt. Az egykori tévés azóta már egészen mással keresi a kenyerét.

"Magamat adhattam a képernyőn, és az őszinteségem tetszett a nézőknek. De korán felismertem a munkám korlátait is. Nem bírtam elviselni, hogy nem én irányítom a dolgokat, más hoz döntéseket helyettem, és hiányzott a továbblépés lehetősége is"

– mesélte korábban a BEST magazinnak. A TV2 egykori arca elárulta, már évek óta nyugdíjazta magát.

Forrás: Youtube / TV2

"Az elmúlt húsz évben hálózatépítésből tengettem az életemet egész jól, és most már nyugdíjas vagyok nyolc éve. Hamarosan költözünk ki Amerikába a családdal, és keressük az új kihívást, a pénz meg termelődik magától" – mondta Kósa L. egy budai zsibvásárban, ahol Galambos Lajossal, Sipos Petivel és Gajdos Tamással nosztalgiáztak a kezdetekről.

Kósa L. Adolf elárulta, hogy a TV2 történelmének első adása a Szerelem első látásra volt, ám egy óriási bakival indult a csatorna történelme, ugyanis az első adás képanyaga a második adás hanganyagával indult el.

A teljes beszélgetés ide kattinva nézhető meg.