Így él most az egykori híres műsorvezető, Kósa L. Adolf

Forrás: Youtube / TV2 -
műsorvezető Kósa L. Adolf
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 25. születésnapja alkalmából sok régi tévés arc tért vissza a képernyőre, köztük az egykor híres műsorvezető, Kósa L. Adolf is.

Kósa L. Adolf a Szerelem első látásra című műsort vezette még a csatorna indulásakor, de voltak egyéb produkciók is, amelyeknek részese volt. Az egykori tévés azóta már egészen mással keresi a kenyerét.

"Magamat adhattam a képernyőn, és az őszinteségem tetszett a nézőknek. De korán felismertem a munkám korlátait is. Nem bírtam elviselni, hogy nem én irányítom a dolgokat, más hoz döntéseket helyettem, és hiányzott a továbblépés lehetősége is"

– mesélte korábban a BEST magazinnak. A TV2 egykori arca elárulta, már évek óta nyugdíjazta magát.

Forrás: Youtube / TV2

"Az elmúlt húsz évben hálózatépítésből tengettem az életemet egész jól, és most már nyugdíjas vagyok nyolc éve. Hamarosan költözünk ki Amerikába a családdal, és keressük az új kihívást, a pénz meg termelődik magától" – mondta Kósa L. egy budai zsibvásárban, ahol Galambos Lajossal, Sipos Petivel és Gajdos Tamással nosztalgiáztak a kezdetekről.

Kósa L. Adolf elárulta, hogy a TV2 történelmének első adása a Szerelem első látásra volt, ám egy óriási bakival indult a csatorna történelme, ugyanis az első adás képanyaga a második adás hanganyagával indult el.

A teljes beszélgetés ide kattinva nézhető meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.