Kínos! Harry herceg és Meghan nem kapott meghívást a királyi család állami fogadására

Forrás: Getty Images/2022 Getty Images/Chris Jackson Getty Images -
II. Erzsébet brit királynő Meghan Markle II. Erzsébet halála Harry herceg II. Erzsébet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg és Meghan Markle a sajtóból értesülhettek arról, hogy fogadást tartottak a Buckingham-palotában II. Erzsébet királynő hétfői temetése előtt.

Úgy tűnik, hogy Harry herceg és Meghan Markle nem voltak hivatalosak a királyi család állami fogadására, sőt ők maguk is csak a sajtóból értesülhettek erről. A fogadáson a Nemzetközösség államainak vezetőit látták vendégül Londonban, Károly király és Kamilla királyné, illetve Vilmos herceg és Katalin hercegné is fogadták a vendégeket.

Kínos! Harry herceg és Meghan Markle nem kapott meghívást a királyi család állami fogadására Forrás: Getty Images/2022 Getty Images/Chris Jackson Getty Images

A Page Six az alábbi információkról szerzett tudomást, amire a királyi palotából is reagáltak:

  • A sussexiek kaptak meghívót, ilyen információt is kapott a lap
  • Ennek ellentmond, hogy III. Károly király szóvivője állítja, hogy meghívót csak az kap, aki dolgozó családtagnak minősül, ekképp Harry és Meghan postafiókjába bizonyosan nem kerülhetett meghívó.
  • A lap szerint a legvalószínűbb és leghihetőbb forgatókönyv, hogy Harryék a sajtóból tudták meg, hogy kimaradnak a fogadásból.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.