fashion week őszi divat őszi trend magazin őszi kabát
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kellemes, napsütötte, őszi időszaknak, azaz a vénasszonyok nyarának lassan teljesen búcsút mondhatunk, helyét pedig októberre általában teljesen átveszi a hűvös, szeles, esős idő. Ilyenkor jól jön már egy meleg kabát.

Idén igazán sokféle kabáttípusból választhatunk, így azok is megtalálhatják a nekik tetszőt, akik a sportosabb fazonokat kedvelik, azok is, akik a retrót és azok is, akik inkább az elegánsabb vonal hívei. De lássuk is, melyek a 2022-es év legtrendibb kabátjai.

Ballon


A ballonkabát soha nem megy ki a divatból, így nem meglepő, hogy 2022-ben is nagy kedvence lesz az őszi szezonnak. Persze újdonság azért idén is akad, például a színek tekintetében, hiszen a klasszikus fekete és tejeskávé mellett ebben nagyon divatos lesz a zöld és a rózsaszín verzió is.

1. Bézs árokköpeny - 15995 Ft
2. Hosszú ballonkabát övvel - 15999 Ft
3. Kabát megkötős derékövvel - 4995 Ft Forrás: 1. mohito.com, 2. bonprix.hu, 3. sinsay.com

Pufi


A pufidzseki szintén reneszánszát éli, hiszen 2022 őszén nagyon trendi nem csupán kabátként, de egészen rövid mellényként is. A kabátoknál maradva idén hódit az alig derekat takaró fazon mellett a bokát verdeső is, úgyhogy a fázósak és a kevésbé fázósak is bátran választhatják ezt az típust.

1. Steppelt kabát - 19995 Ft
2. Csőnyakú pufidzseki - 11995 Ft
3. Steppelt dzseki - 9495 Ft Forrás: 1. reserved.com, 2. pullandbear.com, 3. sinsay.com

Szövet

A szövetkabátok tárháza szintén kimeríthetetlen 2022-ben (is). Divatosak a rövidek, a középhosszúak és a hosszúak; az elegáns, karcsúsított fazonúak széles övvel és a onesize típusúak; a visszafogott árnyalatúak és a vadabb színűek – egyszóval jöhet minden!

1. Kétsoros kabát - 25 995 Ft
2. Kabát megkötős övvel - 14995 Ft
3. Kabát megkötős derékövvel - 10995 Ft

Forrás: 1. reserved.com, 2. 2.hm.com, 3. sinsay.com

Szőrös-bőrös


Az ősz eleji bőrkabátok téliesített változata, a bélelt, szőrrel kombinált típus is nagyon trendi most, így azoknak sem kell elbúcsúzniuk a bőrtől, akik a hidegebb hónapokban inkább a melegebb kabátokat preferálják. Ez egy igazán vagány viselet, ami sokat dobhat a szettünk összhatásán is.

1. Double-faced short jacket - 32995 Ft
2. Mindkét oldalán hordható hosszú dzseki - 19995 Ft
3. Double-faced cropped jacket - 25995 Ft Forrás: 1. zara.com, 2. pullandbear.com, 3. stradivarius.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.