Napi horoszkóp 2022. október 7.: a Szűz engedje át másnak, a Mérleg viszont vegye kezébe az irányítást

Forrás: Dreamstime -
asztrológia napi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pénteken többen is döntési helyzetbe kerülhetnek, és az a kérdés, hogy tudatossággal viszonyulnak-e a helyzethez.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)
Vigyázz, mert a bolygók jelzése szerint most többet vállalsz, mint amennyit elbírsz. Valamin változtatnod kell. Ha nem jelzed a környezetednek, hogy másképp kellene beosztani a feladatokat, akkor aligha remélhetsz változást.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)
Ha elégedetlen vagy a párkapcsolatoddal, akkor most már odáig jutottál, hogy mindenféle terveket szövögetsz a jövőre nézve. Azonban csak annak van valóságalapja, amit a társaddal is megbeszélsz. Őszintén, mindent kimondva!

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)
Nehéz most türelmesen végiggondolni bármit is, pedig ma találkozhatsz egy problémával, amihez higgadtság kell. Lépj egyet hátra, kell a perspektíva ahhoz, hogy minden részletet átláthass!

Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)
A változások hoznak új színt az életedbe, ezért nem kell tartani a mástól. Ami most ijesztőnek mutatkozik az idegensége folytán, az idővel baráttá válhat, és te otthonos leszel benne. Csak a rákok szeretnek visszafelé mozdulni.

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)
Egye inkább túlteng benned a szabadságvágy, miközben egyre inkább leterheled magad. Ez a kettősség lassan béklyóként ül a szívedre, lelkedre. Nem kellene olyan szigorúnak lenned magadhoz! Legyél kicsit lusta, nemtörődöm!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)
A környezeted megszokta már, hogy te mindig is nagyon határozott voltál, és ezt most is elvárnák tőled. Pedig ezúttal bizonytalannak mutatkozol. Ne aggódj, lehet, hogy ma valóban másnak kell meghoznia a döntést. Várj kicsit - írja az Astronet.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.