Dudás Miklós Szigligeti Ivett terhesség szülés apás szülés várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Második gyermekét várja Dudás Miki és Szigligeti Ivett. A büszke apuka is ott lesz a szülésnél, de azért a kismama édesanyja is kilövésre készen várja majd, ha le kell váltania vejét. 

Új otthont talált magának Dudás Miki és Szigligeti Ivett, melybe egy hétvége alatt sikerült is beköltözniük. Közben kislányuk, Nara épp most szokik be az óvodába, így változásból nincs hiány a család életében.

Forrás: RTL Klub

A szülést október 20-ára írták ki, a közeli időpont miatt izgult is az anyuka, hogy ne épp beszélgetés közben induljon be a szülés:

"Kicsit izgulva jöttem be hozzátok, de bíztam benne, hogy valakinek lesz jogsija és kocsija, hogyha indulni kell" - mondta nevetve a Reggeli műsorvezetőinek Ivett.

A kérdésre, hogyan tervezik a szülést, világbajnok kajakozónk párja elmondta, hogy apás szülést terveznek, tehát Dudás Miki is bent lesz vele a szülőszobában. Ivett első szülésénél az édesanyja volt vele, ám ezúttal a folyosón fog várakozni, ha le kellene váltania Mikit.

"Anya volt bent Naránál, amikor született, és mondta, hogy imádta, örök élmény volt, de lehet, hogy legközelebb inkább Miki menjen be, mert anyai szemmel nehéz, mert tudja, hogy mit élek át, mert ő is átment rajta, tudja, hogy milyen érzés" - mesélte a gyönyörű kismama.

A korábban a Nyerő párosban szerepelt Dudás Mikinek és párjának a kislánya mellé ezúttal egy kisfiú érkezik majd, akinek a nevét kislányéval közösen találta ki a pár, ám azt csak a baba születése után fogják elárulni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.