Meghan Markle botrányos életű elődjét, Wallis Simpsont másolja

Wallis Simpson Meghan Markle öltözködés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle sokak ellenszenvét kiváltotta, amikor Harry herceggel Kaliforniába költöztek, és kiváltak a brit királyi családból. Az egykori színésznő lejáratására több oldal is létrejött a közösségi médiában. A stop_meghan_smirkle_  Insta-oldal meglepő dologra hívta fel a figyelmet a sussex-i hercegnével kapcsolatban.

Több külföldi portál azt írta, hogy Meghan Markle példaképének tekinti Harry elhunyt édesanyját, Diana hercegnőt. Erre utal az is, hogy kislányukat Lilibet Dianának neveték el. A stop_meghan_smirkle_ nevü oldal viszont azt állítja, hogy ez nem igaz. Meghan példaképe nem más, mint Wallis Simpson, aki szintén színésznő volt és szintén megzavarta a brit krályi család működését. Wallis volt az a többszörösen elvált amerikai színésznő, aki miatt II. Erzsébet királynő nagybátyja, VIII. Eduárd lemondott a trónról. VIII. Eduárd visszalépése után lett a király II. Erzsébet édesapja, VI. György.

A stop_meghan_smirkle_ több képes bizonyítékot talált arra, hogy Meghan Wallis Simpsont másolja, nemcsak tetteiben, hanem öltözködésében is - írta a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.