Nyerő Páros: Törőcsik Dani barátnője durván leszólta Megyeri Csillát

Forrás: RTLKLUB -
Törőcsik Dániel utánzás Nyerő páros Megyeri Csilla Bíró Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Törőcsik Dani modell párja, Bíró Bea azt gondolja, hogy Megyeri Csilla utánozni akarja őt.

Megyeri Csillára és párjára Törőcsik Daniéknak adták a fekete borítékot, hogy hátráltassák őket a játékban. Bea ezen nagyon megsértődött.

Csilla megpróbálta oldani a feszültséget, megkérte Beát, hogy süsse be a haját. A modell erre határozottan nemet mondott, majd így nyilatkozott Csilláékról:
"Az a baj, hogy fogalmuk sincs, igazából mi milyen erősek vagyunk. Nem ránk kellett volna tenni, mert ezzel velünk nem csesznek ki. Legalább végre izgalmas lesz a mai verseny, mert már kezdtem hozzászokni, hogy mindenben mi vagyunk a legjobbak. (...) Azt mondja Csilla, hogy süssem be a haját. A játékban is minket akarnak utánozni, hogy ők legyenek a legerősebb pár, a haját is olyannak akarja, mint az enyém, még mennyire akar ránk hasonlítani? Csak az a baj, hogy nem tud. Süssem be a haját! Besüthetem, de így se, úgy se lesz olyan szép, mint én, akármennyire besütöm a haját!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.