Müller Péter: Életed minden eseménye nem véletlenül történik

Müller Péter magazin sors heti útravaló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló Müller Pétertől.  

Jó, ha tudod, hogy életed minden eseménye nem véletlenül történik. A bölcs magyar nyelv azt üzeni, hogy attól, hogy te nem „vélted", meg kell történnie.

Ezt hívják sorsnak, amelynek vannak „szeretem" és „nem szeretem" eseményei, a lelkünkbe írt forgatókönyv szerint, amelyben rejtélyes okból mások is benne vannak. Véletlenül megismerkedsz egy idegen emberrel, aki később a szerelmed, társad lesz, és ha ez tartóssá válik, látod, hogy az ő forgatókönyvébe te is bele voltál írva. A mélylélektanban a véletlen eseményeknek komoly üzenetei vannak, legyenek azok jók, vagy rosszak. Nem véletlenül esel el, nem véletlenül nem indul el a vonat, leszel beteg, vagy gyógyulsz meg, nem véletlen, hogy életed eseményei hogyan alakulnak. Ha azt mondod, pech vagy mázli, csak azt jelzi, hogy nem ismerted fel a történet sorsszerűségét.

Véletlenül megismerkedsz egy idegen emberrel, aki később a szerelmed, társad lesz Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.