Összeveszett a menyével Victoria Beckham: levegőnek nézi a fiatal arát

David Beckham menyasszonyi ruha Brooklyn Beckham konfliktus Nicola Peltz Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
David és Victoria Beckham legidősebb fia, Brooklyn nemrégiben vette feleségül a dúsgazdag családból származó Nicola Peltzet. Sajtóértesülések szerint a fiatal meny és anyósa között nem a legjobb a viszony.

Nicola Peltz kiteregette a szennyest. Elmesélte, hogy anyósa megígérte, tervez neki egy menyasszonyi ruhát, az ígéretét azonban nem tartotta be. Nicola ezért egy Versace ruhában mondta ki a boldogító igent. Victoria azonban nagyon berágott, és azóta haragot is tart fia feleségével, az esküvőn is fagyos volt emiatt a hangulat; levegőnek nézte a menyasszonyt.

Brooklyn Beckham és Nicola Peltz az esküvőjükön Forrás: instagram.com/nicolaannepeltz/

Brooklyn kiállt felesége mellett, szembement az édesanyjával. Nem bírja elviselni, ha a felesége szomorú. Világossá tette, hogy számára Nicola az első, és mindig ki fog állni mellette.

David Beckham a menyasszonyi ruha ügyében nem foglalt állást, azt azonban világossá tette fia számára, hogy a családjukban nem szokás kiteregetni a szennyest. A fiatalokon múlik, hogy mi lesz ezután, de ő befejezte a drámát - írja a Blikk a Daily Mail cikk alapján.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.