Gesztesi Károly haláláig nem tudott elszakadni Liptai Claudiától: eltéphetetlen kötelék volt közöttük

Forrás: Liptai Claudia - Instagram -
boldogság házasság Kadarkai Endre interjú alkoholizmus Gesztesi Károly Liptai Claudia szerelem Szavakon túl podcast kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Önbizalomhiányos kislányból önbizalomhiányos felnőtt lett Liptai Claudia, aki sosem tartotta magát szépnek, ezért inkább a sajátos humorára támaszkodott. 

Arra, hogy jó nő, mindig csak utólag, a bejátszásokból jön rá, nem így gondol magára a színésznő-műsorvezető, aki több kollégájával szemben nem szeret másokat megbántani, inkább az önirónia híve, mint a másokon való élcelődésé.

Liptai Claudia - Instagram Forrás: Liptai Claudia - Instagram

Humora azért alakult ki, mert sosem gondolta magát szépnek, sőt, az iskolában többször ki is közösítették őt külseje miatt. Szerinte a szépség mindig megnyitja az első kaput, ezt próbálta egy sajátos nyelvezettel, humorral pótolni, de sosem volt célja mások sértegetése.

Második férjéről azt mondja, teljesen más típusú ember és férfi, mint Gesztesi Károly volt:

"Amikor a második férjemmel való találkozásom megtörtént, az egy döntés is volt. Szerelem, de nem az a löttyös elmebaj, hanem tudtam, hogy egy olyan férfit akarok választani, akire büszke vagyok, akinél ha megcsörren a kulcs a zárban, akkor nem riadok meg, hogy vajon milyen keddvel jön haza."

Már gyerekként is megrettent, amikor meghallotta az apja kulcsát megcsörrenni a zárban, ugyenz ismétlődött meg első férjével, Gesztesi Károllyal is, aki soha nem tudta őt elengedni, hiába váltak el. Ahogy a színésznő mondja, nem azért, mert a színész szerelmes volt belé, hanem mert ő volt az egyik olyan ember az életében, aki mindig biztatta, támogatta őt.

"Azt nem mondanám, hogy szerelmes volt, de szerintem sokat jelentettem számára. Én voltam az egyik ember, aki minden téren nagyon megértette, és azt próbálta neki mondani, hogy muszáj magad, a gyerekeid meg minden miatt jól lenned" - mondta el Liptai Claudia Kadarkai Endre Szavakon túl című podcastjében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.