Jennifer Lawrence elvesztette a kontrollt az Oscar-díj átvétele után: családja térítette észhez a sztárt

Forrás: NurPhoto via AFP/Matteo Chinellato/NurPhoto/Matteo Chinellato -
Oscar-díj Jennifer Lawrence irányítás család Hollywood életvezetés férj Éhezők viadala önkontroll gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Lawrence bevallotta, hogy karrierje elején, népszerűségének rohamos növekedésével párhuzamosan veszítette el az élete irányítása feletti kontrollt, amit férjének és gyermekének köszönhetően szerzett vissza. 

Sokaknak meggyűlt már a baja a hirtelen jött népszerűséggel: minél fiatalabb az ember, annál nehezebben dolgozza fel a sikert, és annál nagyobb eséllyel száll a fejébe a dicsőség. Így volt ez Jennifer Lawrence életében is.

Jennifer Lawrence Forrás: NurPhoto via AFP/Matteo Chinellato/NurPhoto/Matteo Chinellato

"Az Éhezők viadala megjelenése és az Oscar-díj elnyerése között olyan árucikké váltam, hogy úgy éreztem, nem vagyok a saját magam ura, minden döntésem egy nagy csoportos döntés volt" - mesélte a színésznő a Page Sixnek.

A debütálása után nem sokkal, még ugyanabban az évben Bradley Cooper oldalán szerepelt David O. Russell Napos oldal című filmjében, mellyel 2013-ban megszerezte az első Oscar-díját.

"Akkoriban egyáltalán nem foglalkoztam a jövőmmel, teljesen elvesztettem a kontrollt" - mondta el a sztár, hozzátéve, hogy mostanában érzi: kezdi visszaszerezni az élete feletti irányítást.

S hogy ezt minek köszönheti? Saját állítása szerint a férjének és a februárban született gyermekének.

Jennifer Lawrence arról is beszélt, hogy 18 éves kora óta mindig hasonló karaktereket játszott: "Kíváncsi vagyok, most, hogy idősebb vagyok, és kisbabám van, végre ki tudok-e törni ebből."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.