Infúzióra kötötték Gáspár Evelint és kedvesét

vitamin Gáspár Evelin egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akárcsak sok más híresség, Gáspár Győző idősebbik lánya, Evelin is fontosnak tartja az egészséges életmódot. Bár zsúfolt napirendje miatt valószínűleg gyakran kihívást jelent számára, hogy odafigyeljen a tápanyagbevitelére, egy forradalmi innovációnak köszönhetően alkalma nyílt kiküszöbölni a súlyos vitaminhiányt.

Evelin és párja, Attila egy különleges esztétikai és egészségközpontban vette igénybe az infúziós vitaminkúrát, mely az ajánlások szerint sokkal hatékonyabban növeli a szervezet védekezőképességét, mint a szájon át szedhető készítmények. A hatás ráadásul állítólag jóval feltűnőbb és azonnali, hiszen a tápanyagok egyenesen a véráramba kerülnek, nem kell átjutniuk az emésztőrendszeren.

A híresség egy fotót is megosztott a kezelésről, melyen ő és kedvese mosolyogva pózolnak az exkluzív létesítmény foteljeiben. Lehet, hogy annyira bejön majd nekik a kúra, hogy ajánlják azt Gáspár Győzőnek és Beának is, akiknek izgalmas kalandjait az Ázsia Expressz új évadában kísérheti figyelemmel a nagyközönség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.