Gerinctörést szenvedett Orlando Bloom - a színész 3 emeletet zuhant

UNICEF gerinctörés színész világsztár baleset Orlando Bloom bénulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A lelki egészség világnapja alkalmából tett közzé az Instagramon egy, az UNICEF-fel közös videót Orlando Bloom, melyben balesetéről beszél. 

"Amikor 19 éves voltam, azt mondták, talán soha többé nem fogok járni. Életem egyik legsötétebb időszaka volt. Így jutottam túl rajta" - írta a világsztár a videóhoz, melyben részletesen beszél a balesetről, mely kis híján kettétörte az életét.

Orlando Bloom elmondta, hogy 19 éves korában három emeletet zuhant, aminek következtében eltört a gerince. A baleset utáni első négy napban orvosai nem voltak biztosak benne, hogy valaha lábra állhat, ám szerencséje volt. Kiderült, hogy a gerincvelő nem sérült meg, így nehezen, de végül felépült.

A videóban arról is beszélt a világsztár, hogy a balesetkor halálközeli élménye volt, és ez vezette rá: a drámai balesethez az vezetett, ahogy addig élt, és amilyen döntéseket addig hozott. A gyógyulási folyamat során képes volt szembenézni önmagával, és sikerült meglátnia, mi az, ami jó az életében, és mi az, amire a jövőjét építheti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.