Rubint Réka újabb táncos oldalán bukkant fel: nem akármi az oka

Forrás: TV2 -
Rubint Réka NOX Tomi Nox Aréna edzés alakreform
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka a NOX táncos-koreugráfusával, Tomival állt össze.

A NOX színpadi show-ja mindig hatalmas élmény a közönség számára, és nem is tervezik alább adni a november 27-i, Arénás koncerjükön sem.

A zenekar táncos-koreográfusa, NOX Tomi profi segítséget kért a felkészülésben, nem más, mint Rubint Réka személyében. Mivel az utóbbi időben egyáltalán nem táncolt vagy sportolt, úgy döntött, itt az idő változtatni ezen, és már augusztus eleje óta alakreform edzésre jár.

Rubint Réka Forrás: TV2

"Nála erősebb asszonyt, a szó jó értelmében, nem ismerek. Ha látja rajtam, hogy már nehezen bírom, akkor is azt mondja, csináljak még ötöt, még tízet. Nincs kivételezés" – mesélte Tomi a Story magazinnak, és azt is hozzátette, hogy az első edzés után a lépcsőn sem tudott lemenni.

Hatalmas meglepetésre Rubint Réka és a tavalyi győztes, Andrei Mangra lettek az első kiesői a Dancing with the Stars harmadik évadának. A rajongók közül többen is azt fontolgatják, hogy petíciót írnak a TV2-nek, hogy kedvencük kapjon egy második esélyt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.