Rubint Réka rajongói petícióban kérnék a TV2-t, hogy a fitneszlady újra táncolhasson

Rubint Réka TV2 petíció Dancing with the Stars rajongók kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas meglepetésre Rubint Réka és a tavalyi győztes, Andrei Mangra lettek az első kiesői a Dancing with the Stars harmadik évadának.

A kommentelők heves vita során estek egymásnak, ugyanis egyesek szerint méltatlan, hogy pont a fitneszlady esett ki a versenyből. Sokan úgy vélik, voltak náluk gyengébben teljesítő versenyzők. A Bors úgy tudja, hogy Rubint Réka rajongói közül többen is azt fontolgatják, hogy petíciót írnak a TV2-nek, hogy kedvencük kapjon egy második esélyt.

Forrás: Nanasipal

A lap felidézi, hogy ez nem lenne példa nélküli, ugyanis az első évadban Emilio kiesése után egy korábbi versenyző, Győrfi Dani visszatérhetett a műsorba.

A kiesése után a Life.hu videóinterjút készített Rubint Rékával és táncpartnerével, Andrei Mangrával. A felvételt ide kattintva tudot megnézni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.