Már csak napok kérdése, és megszületik Caramel és Szilágyi Szilvi második gyermeke

Caramel terhesség Szilágyi Szilvi kisbaba szülés babavárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan megszületik Szilágyi Szilvi és Caramel második gyermeke. A kismama úgy érzi, felkészült az előttük álló időszakra.

Úszik a boldogságban Caramel és szerelme, Szilágyi Szilvi. Hamarosan világra jön második gyermekük, aki ráadásul kisfiú lesz, így nem csoda, hogy alig várják a november elejét, a kismama ugyanis akkorra van kiírva.

A házaspár már régóta szeretett volna egy második gyermeket, azonban a fiatal anyuka korábban többször is elvetélt. 8 évvel később viszont teljesült a vágyuk, és mindhárman nagyon örülnek, hogy bűvül a család.

Szilvi az Instagram-oldalára posztolt egy pocakos fotót, mellette pedig megjegyezte, hogy úgy érzi, készen áll az előttük álló időszakra.

"Annyira izgalmas és megismételhetetlen napok következnek. Már csak párat kell aludni, és kezdődik a skorpiószezon, itt a szülinapom... És már csak napok kérdése... végre megszületik a kisfiunk! Le se tudom írni, mennyiféle érzés kavarog bennem, de az biztos, hogy készen állok a következő, új időszakunkra!" - írta a fotóhoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.