Teljesült a végakarat: Komár László lánya megkapta apja titokzatos hagyatékát

Forrás: MTI/Soós Lajos -
ígéret Komár László család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komár László özvegye, Erzsébet és közös lányuk, Karolina vasárnap este átvette azokat a kazettákat, amelyeket édesapja hagyott rá. 

10 éve már, hogy Komár László nincs köztünk. A legendás énekes 67 éves korában, 2012-ben hunyt el, maga után hagyva 8 éves kislányát, Karolinát. Komár három darab, egyenként 80 perces magnókazettát hagyott a kislányra, amelyeket Stark Ferencre bízott addig, amíg el nem jön az idő. A kikötése az volt, hogy a gyermek akkor kaphatja meg ezeket, ha betöltötte a 18 éves kort. Karolina 2022. október 15-én lett nagykorú.

"Februárban Laci már biztosan tudta, hogy meg fog halni, ezért megkért, hogy őrizzem meg a kazettákat Karolina 18. születésnapjáig" – mesélte a Borsnak Stark Ferenc tavaly. A hordozók tartalmát azóta is homály fedi.

Komár László a sírból üzent kislányának Forrás: MTI/Soós Lajos

Stark Ferenc idén tavasszal hirtelen hunyt el, ezért fiaira hárult a végakarat teljesítése.

Mint kiderült, az átadás vasárnap este sikeresen megtörtént. Erzsébet és Karolina vasárnap késő este vették át a kazettákat.

"Váltottunk néhány szót, majd gyorsan megtörtént az átadás-átvétel. Karolina is jelen volt az eseményen, és édesanyjával együtt, még a helyszínen kibontották a csomagot" - nyilatkozta Stark Ferenc fia, de ennél többet nem akart elárulni.

Elképzelhető, hogy a kazetták tartalma sosem kerül nyilvánosságra, de az biztos, hogy Karolina sok év után először hallhatja apja hangját, ami valószínűleg fel fogja szakítani a régi sebeket, és felelevenít sok régi emléket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.