Komár László a sírból üzent kislányának: "A valóságot mondja el neki a saját hangján"

Forrás: MTI/Soós Lajos -
Komár László Komár László gyermeke Komár László lánya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komár László kilenc évvel ezelőtt, október 17-én távozott az élők sorából. A rock and roll magyar királya komoly betegség után, a felesége karjaiban hunyt el.

A 2012-ben elhunyt Komár László három kazettát hagyott lányára, Karolinára. A lány majd jövőre kaphatja meg ezeket a kazettákat, a 18. születésnapján.

A zenész halála előtt másfél hónappal Karolina keresztapjának, Stark Ferencnek adta oda a kazettákat tartalmazó csomagot, valószínűleg azért neki, mert benne bízott a legjobban.

"Egy pukkanós zacskóban adta át nekem Laci a hanghordozókat, és azt mondta, soha ne adjam oda egyik nőnek se" - nyilatkozta Stark Ferenc a Borsnak. A csomagot 2022. október 15-én nyithatja ki, csak és kizárólag Karolina.

Komár László a sírból üzent kislányának Forrás: MTI/Soós Lajos

Komár László imádta a lányát, bár mindössze nyolc évet tölthettek együtt. Mindeközben az énekes gyermeke anyjával, Erzsivel háborúzott. Odáig fajult a vita, hogy nemegyszer a rendőrségnek kellett rendet tennie köztük. Komár távoltartási végzést is kapott, amikor egy vita annyira erdurvult, hogy Erzsi feljelentette őt. Ezután az apa több hónapig nem láthatta lányát. Az akkor már rákbeteg énekes attól félt, hogy a kislánya csak arra fog emlékezni vele kapcsolatban, hogy édesapja sosem volt ott neki.

"Úgy sejtem, hogy a Laci ezeken a kazettákon tisztázza lánya számára azt az időszakot, amikor nem tudott jó apukája lenni. Rendkívül csúnya vitái voltak Erzsivel, szerintem ezért szerette volna, ha a lánya legalább egyszer az ő szájából hallja, mi történt abban az időszakban, amikor zajlott a családi háború. Egyféle magyarázkodásnak tűnhet, de nem az: a valóságot mondja el neki a saját hangján, csak egy másik szemszögből. Tisztázni akarhatta a múltat, hiszen ideje már nem volt arra, hogy a kislányának elmagyarázza, mi miért történt..." - nyilatkozta a Borsnak Stark.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.