Curtisnek esze ágában sincs békülni: nagyszabású tervei vannak, de Majka nélkül

Forrás: Curtis/Instagram -
Újpest békülés tervek Széki Attila Majka zenekar rapper Majoros Péter folytatás Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Curtis jelenleg Kolumbiában celebkedik, de amikor visszatér, új zenekarával akar színpadra állni. A rapper azt ígéri, lesz olyan profi az új formáció, mint amilyen a Majkával közös csapata volt, de egykori barátjával békülni nem akar. 

Széki Attila, azaz Curtis egykor az Újpest focistája volt, majd Majkával közösen, rapperként folytatta pályafutását. Ám az egykori legjobb barátok ma már szóba sem állnak egymással, a közös zenélésnek vége.

Curtis Forrás: Curtis/Instagram

Noha a rajongók bíztak a békülésben, Curtis a Művészbejáró című műsorban elmondta, hogy új formációt hozott létre, melnyek minden tagja megvan már, így, amikor visszatér külföldről, velük szeretné megvalósítani nagyszabású terveit.

Attila januárban elindítja saját lemezkiadóját is, ami tehetséggondozással is foglalkozik majd.

Curtis, aki a hétköznapokban hírverés nélkül segíti a rászorulókat, a zenészbarátságokról is elmondta a véleményét:

„Sok ember igazából csak valami miatt keresi a társaságodat. (...) Most már elég jó emberismerő vagyok, de ennek ellenére mindenkinek esélyt adok".

Hogy a futballban és a zenei életben is sikeres lett, azt a Jóisten ajándékának tartja, és ezért is támogat másokat szívesen.

Curtis jelenleg Kolumbiában tartózkodik, ahol a Celeb vagyok, ments ki innen című műsor szereplője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.