"Van köztünk valamilyen különleges kapocs" - a Celeb vagyok, ments ki innen! szereplői érzéseikről vallottak

Forrás: RTLKLUB -
Molnár Nini Gergő gazda Celeb vagyok, ments ki innen! kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Celeb vagyok, ments ki innen! két szereplője, Nini és Gergő nagyon közel kerültek egymáshoz.

Molnár Nini és Gergő gazda az első pillanattól fogva szimpatizálnak egymással, és ahogy telnek a napok a Celeb vagyok, ments ki innen! dzsungelében, annál közelebb kerülnek egymáshoz.

"Nagyon jól elvagyunk itt bent Gergővel, nagyon sok mindent együtt csinálunk: aludtunk is együtt, ettünk is, mostunk is. Nem tagadom, és szerintem mindenki látja, hogy van köztünk valamilyen különleges kapocs Gergővel. Mindenkinek szüksége van ilyen férfias, belevaló emberre. Ő annyira egy tiszta lélek. Ez egy érdekes helyzet, mert nyilván van köztünk valami különleges, de szerintem semelyikünk nem gondolja azt, hogy működhetne" - árulta el kapcsolatukról Nini.

Molnár Nini nagyon jól érzi magát Gergő társaságában Forrás: RTL KLUB

"Ninivel a viszonyunk nem változott, nagyon elvagyunk. Folyamatosan jókat szórakozunk, valahogy mindig megtaláljuk egymás társaságát" - mondta Gergő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.