Így emlékszik az elhunyt Maros Gáborra Zalatnay Cini

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
gyász Maros Gábor Zalatnay Cini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy hírül adtuk, 75 éves korában, kedd hajnalban hunyt el Maros Gábor. A színészt hónapok óta kórházban ápolták, mivel két agyvérzésen is átesett. Zalatnay Cini ledöbbent barátja halálhírén, akivel sokat dolgozott együtt, volt, hogy házaspárt alakítottak. 

"Gábor a férjemet alakította abban a bizonyos bulvármoziban és fantasztikus volt vele dolgozni. Ízig-vérig színész volt, akitől rengeteget lehetett tanulni már abból is, ha csak figyeltem a játékát. Egyébként a szó legnemesebb értemében vett bohóc volt, aki gyakran akkor sem állt le, ha a kamera igen" - emlékezett Marosra Cini.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Folyton tette a szépet, sőt sokszor megkérte a kezem! Mindig azt mondogatta, hogy ha már a filmvásznon férj és feleség vagyunk, próbáljuk ki az életben is... Egyetlen egyszer mondtam neki igent, akkor lefagyott. Persze fél pillanat múlva nagy röhögésbe fulladt a lánykérés"- tette hozzá a Borsnak Zalatnay.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.