Lotfi Begi felnőttként tudta meg, hogy vér szerinti édesanyja a születésekor elhunyt

Forrás: Magneoton -
édesanya dj titkolózás Lotfi Begi család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lotfi Begi tizennyolc éves volt, amikor a családja felfedte előtte: nem az a vér szerinti édesanyja, akit annak hisz - osztotta meg családi titkát a slágergyáros zenei producer, Lotfi Begi a Magas és Mély vendégeként.

Lotfi Begi Magyarországon nevelkedett, de származását tekintve iráni. Családjával a 80-as években telepedtek le hazánkban, a szülőföldjükön dúló polgárháború elől menekülve. Először a nagyszülők érkeztek meg az ekkor még csecsemő Begivel és hároméves bátyjával – majd utánuk jöttek a szülők. Később egy öccsük is született, akivel anyjuknak különlegesen szoros kapcsolata alakult ki hozzájuk képest. Sokáig nem foglalkozott ezzel, hiszen alapvetően mindent megkapott a szüleitől, de közben olykor úgy érezte, valami miatt feszültség van a családban. Nagykorúságával fény derült arra, mit titkolnak előtte. A súlyos családi tragédiáról az M2 Petőfi TV műsorában beszélt először.

„Úgy tűnt, mintha minden rendben lenne, de nem volt. Mindig hiányzott valami, nem állt össze a kép.

Tizennyolc éves voltam, amikor elmondták, hogy miközben világra jöttem, az édesanyám belehalt a szülésbe. Az életem első néhány évére egyáltalán nem emlékszem, így én édesapám új feleségét hittem édesanyámnak. A mai napig őt tartom az anyukámnak, mert a mostohaanya nem megfelelő szó rá, jó volt hozzám és a bátyámhoz is.

Az öcsénkkel azonban egészen más volt a kapcsolata, bensőségesebb, amiért sokáig magamat okoltam. Úgy éreztem, ez az én hibám" – vallotta meg a Magas és Mély vendégeként Lofi Begi, aki a mai napig nem tudja eldönteni, hogy a szülei jót vagy rosszat tettek azzal, hogy elhallgatták előle édesanyja halálát. Nemcsak a felnőttek, a bátyja is titkolózott előtte, neki voltak emlékei édesanyjukról, ám erről sose beszélt testvérének.

Forrás: Magneoton

„Nyilvánvaló, hogy nem akartak nekem rosszat. Meg akartak védeni ennek a tehernek a súlyától. Sokszor feltettem magamnak a kérdést, hogy mi a helyes döntés egy ilyen helyzetben, de nem tudom. Komoly törés ez számomra, amivel sokáig nem akartam foglalkozni, egészen mostanáig" – tette hozzá a DJ, zenei producer, akinek a valósága teljesen szétesett felnőttkora hajnalán, de a zene sokat segített neki abban, hogy megküzdhessen a nehézséggel. Mára ő is édesapa, és mivel tudja, milyen nyomasztó titkolózásban élni, igyekszik őszinteséggel fordulni gyermekeihez, akiknek érkezése új értelmet adott életének. Lotfi Begi a zenei sikerei mellett három gyermekére a legbüszkébb– szögezte le Takács-Koltay Anna műsorában. A teljes beszélgetés újranézhető a Médiaklikken, ahol 60 napig elérhetők a Magas és Mély korábbi adásai is.

Magas és Mély – új vendégekkel, péntek esténként 20:40-től az M2 Petőfi TV-n!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.