Dudás Miki nem érzi cikinek, hogy 31 évesen is szájrapuszival köszön a szüleinek

Dudás Miklós Szigligeti Ivett szülő szülés család apás szülés szájrapuszi gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Október 20-án, apás szüléssel jött világra Dudás Miki kisfia. Világbajnok kajakozónk szerint, bár sokan erre figyelmeztették, egyáltalán nem volt kiábrándító a szülés: sőt, nagyon érdekes és izgalmas élmény volt, ráadásul Ivett is nagyot nőtt a párja szemében.

Gyors szülésen van túl a Szigligeti Ivett, Dudás Miki párja: második gyermekük 1-1,5 óra alatt jött világra. Miki, amiben tud, besegít, de Ivett szinte minden feladatot egyedül végez el.

Kislánya, Manci eleinte haragudott az apukájára, amikor meglátta kisöccsét, Milót ringatni, de azóta már megenyhült, sőt, imádja kistestvérét. Miki rengeteg programot szervez a kislányával, nagyon szoros a kapcsolatuk.

"Nagyon szeretem a kisfiamat is, de a lányommal van egy olyan viszony közöttünk, ami vele is nyilván kialakul majd, de ahhoz telni kell az időnek. Manci most már beszél, van, hogy lelkizünk, megbeszélünk dolgokat, mi történt az óvodában, és tényleg tök jókat dumálunk. Milót szájon csókolgatom minden nap, de a síráson kívül még nem nagyon tudunk kommunikálni, de nyilván ki fog alakulni ugyanaz a jó viszony, ami a kislányommal" - mondta el a Mokkában Dudás Miki, hozzátéve, hogy ha ciki, ha nem, ő a mai napig is szájrapuszival köszön a szüleinek, és el tudja képzelni, hogy ez a gyerekei és közte is így lesz, később is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.