Napi horoszkóp (2022. november 6.): az Oroszlán boldog, a Nyilas jótettét a sors meghálálja

napi horoszkóp horoszkóp November
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jó energiák hatnak ránk vasárnap. A Halak segít valakinek, a Mérlegre új élmények várnak, és sok csillagjegy életében várható pozitív fejlemény. Napi horoszkóp következik vasárnapra.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A szokásosnál is harciasabb kedvedben vagy: még önmagaddal is meghasonlottságban lehetsz. Ezt persze legegyszerűbb a külvilágon, leginkább pedig veszekedésben kiélni. Ha veszekedésbe bonyolódsz, gondolj arra, hogy a saját árnyékoddal vitázol.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Az Uránusz ma hirtelen felbukkanó sugallataival kirángat a megszokásból. Ne állj ellen a különös ötleteknek! Az újdonság varázsa ma akkor is magával ragad, ha egyébként konzervatív beállítottságú vagy. Hirtelen ötlettel akár el is utazhatsz.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A Hold miatt érzékenyebben reagálsz a párkapcsolati konfliktusokra, vagy a kettőtök között fennálló nézeteltérésre. Mégis hajlamos lehetsz mindezt elfojtani, és csak mormogsz, dühöngsz magadban. Ez a jelenlegi állapot megmerevedésével fenyeget.

Forrás: Shutterstock

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Utazni, menni, kalandozni vágysz: aligha tudsz ma az otthonodban ülni. Legyen bármilyen borús is az idő, neked mehetnéked van. Látogass el egy közeli, de sohasem látott városba, és vidd magaddal a családodat is! Élvezni fogják!

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Szép nap ez a mai a kikapcsolódásra és arra, hogy kissé kiereszd a gőzt. De azért nem árt csínján bánni az alkohollal, kávéval, energiaitalokkal, és az ételekkel sem. Könnyen túlzásba eshetsz ma mindennel, a szenvedélyes megnyilvánulásokkal is.

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Valakinek, aki nagyon közel áll hozzád, szüksége lenne a segítségedre. Talán nehezedre esik, de mégis tegyél szívességet! Az önzetlen segítség hamarosan megtérülhet. Ahogy a mese mondja: jótett helyébe jót várj!

Kattints ide az összes jegy napi horoszkópjáért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.