A Duna jéghideg vizében lebegett Caramel: tüdőgyulladást kapott

Fotó / Tóth Milán -
Caramel klipforgatás tüdőgyulladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Caramel nemrég fogatta le klipjét az Újra című számhoz, melynek egyik jelentében a Duna vizén lebeg.

"Hajnalban kezdtük a forgatást, és van benne egy olyan jelenet, amikor a Duna vizén fekszem. A fagyos hideg ellenére tényleg bementem a vízbe: ezzel a lebegéssel is az elveszettség érzését akartuk kifejezni. Másnap máris éreztem a „bátorságom" eredményét: tüdőgyulladást kaptam. Két hét ágynyugalmat írt elő az orvos. Azt kell mondanom, ennek ellenére is megérte, mert sikerült megjeleníteni a dal hangulatát. Kétszer az eső is elkezdett ömleni, amiért le kellett állítani a forgatást. Csak azt sajnáltam, hogy az esőcseppeket nem tudtuk felvenni, mert féltettük a technikát" - mesélte Caramel, aki elárulta, a legmélyebb érzéseiről énekel az Újra című dalban.

Caramelnek és Szilágyi Szilvinek egy hete született meg a második gyermeke. A kisfiú különleges nevet kapott, és a büszke szülők fotót is mutattak róla.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.