Kendall Jenner szinte félmeztelenül, Kim Kardashian testre feszülő bőrruhában jelent meg a filmgálán

Kim Kardashian Kendall Jenner Balenciaga kim kardashian LACMA ART+ Gucci Burc Akyol vörös szőnyeg filmgála szett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kardashian lányok a tapaszatalatok alapján az alulöltözöttség hívei, Kendall Jennerről pedig talán kimondható, hogy nem a melltartó a kedvenc ruhadarabja. Nem is gyakran viseli. Így volt ez a LACMA ART + Filmgálán is, Los Angelesben. 

Kendall fekete ruhájának felső része teljesen átlátszó anyagból készült, a ruhaköltemény alá vétek is lett volna melltartót húzni. A látványt a rajongók Burc Akyolnak köszönhetik meg.

Kendall Jenner egy Burc Akyol ruhát visel a 2023-as tavaszi kollekcióból Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

Kim Kardashian más megoldást választott, ő egy fekete, talpig-ujjig a végletekig feszes, mindent és semmit takaró Balenciaga ruhában pózolt a kameráknak.

Kim Kardashian talpig Balenciagában érkezett a 11. LACMA Art + Filmgálára Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.