Nem marad sokáig egyedül? Több udvarló is legyeskedik Demcsák Zsuzsa körül

Demcsák Zsuzsa válás udvarló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban is felmerültek pletykák arról, vajon együtt van-e még Demcsák Zsuzsa és indiai férje, Krishan, ám a találgatásoknak vége. Nemrég azonban bizonyossá vált, hogy a pár házasságának vége. Úgy tűnik, hogy a műsorvezető nem sokáig fog egyedül maradni, már most rengeteg udvarló legyeskedik körülötte.

Néhány nappal ezelőtt Demcsák Zsuzsa saját maga jelentette be a közösségi oldalán, hogy férjével közösen arra a döntésre jutottak, hogy külön utakon folytatják a jövőben.

Nem marad sokáig egyedül? Több udvarló is legyeskedik Demcsák Zsuzsa körül Forrás: TV2/sajtoszoba.tv

A műsorvezető az utóbbi időben rengeteget dolgozik, jelenleg is külföldön tartózkodik a Money or Love forgatása miatt. Barátai szerint nagyon megviselte Demcsákot a férjével való különválás, de az ismerősök szerint biztosan rátalál még a szerelem. Ezt az is bizonyítja, hogy már most rengeteg udvarló legyeskedik a csinos kétgyermekes anyuka körül - írja a Story magazin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.