Új szerelme miatt támadják L.L. Juniort: "Sajnálom, hogy most egy 20 év körüli kislánnyal vagy, a csinos és komolyabb nejed, illetve a családod helyett"

LL Junior támadás szerelem Dárdai Blanka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legelőször augusztusban jelentek meg azok a hírek, miszerint L.L. Junior a fiatal énekesnő, Dárdai Blanka oldalán találta meg a boldogságot. Hiába látták őket többen is együtt, a pár sokáig nem vállalta fel a kapcsolatot a nyilvánosság előtt. A titkolózásnak azonban vége, egyre több közös fotót osztanak meg a közösségi oldalaikon. A kapcsolatukról azonban a rajongóknak meg van a véleménye. 

Néhány nappal ezelőtt Dárdai Blanka és L.L. Junior véget vetett a titkolózásnak és egy közös fotóval tudatták a nyilvánossággal, hogy egy párt alkotnak. Azóta pedig több közös tartalom is felkerült a közösségi oldalaikra, ahol többen kifejezték nemtetszésüket a szerelmükkel kapcsolatban.

"Sajnálom, hogy szétmentetek a nejeddel, és azt is, hogy most egy 20 év körüli kislánnyal vagy, a csinos és komolyabb nejed, illetve a családod helyett. De gondolom lesz majd baba ezen új hölgytől is. A baba miatt majd átalakul a teste, sok lesz a szürke hétköznap és a teendő és máris ismét új hölgy kell majd. Elnézést, de most ez jött le"

- írta az egyik kommentelő, akinek véleményére azonnal érkezett a válasz egy másik követőtől.

"Persze h lesz baba. Mindegyikkel ezt csinálja..." – írta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.