Kettős gyilkosság miatt elítélt bűnözőbe szeretett bele egy nő, ezért az arcára tetováltatta a férfi nevét

bűnöző gyilkos szerelem elítélt kettős gyilkosság tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy brit nő egy, az Egyesült Államokban kettős gyilkosságért rács mögött ülő férfi nevét tetováltatta az arcára. A férfiba annak ellenére szeretett bele, hogy csak egyszer találkozott vele.

A 27 éves Naomi Oquendo júliusban, két év levelezés után találkozott „párjával", az "Állat" becenévre hallgató Victor Oquendo-val. Alig egy hónappal később bejelentette, hogy szakít a férfival, mondván:

„Néha a szerelem nem elég."

Ám most úgy tűnik, meggondolta magát és arcára tetováltatta szerelme keresztnevét, a kulcscsontjára pedig a vezetéknevét varratta fel.

"Imádom! Azt hiszem, ez már örökké itt lesz. Bárcsak kivehetném a szemgolyóimat, hogy kívülről is megnézhessem!" - írta az Instagramon követőinek.

Victor Oquendo eddig 12 évet ült le a büntetéséből, amit azért szabtak ki rá, mert két rivális banda harcában lelőtt két embert, ám a büntetés kiaszabásakor három fegyveres rablást is figyelembe vett a bíróság. Tetteiért jelenleg a Michigan állambeli Carson City fegyházában tölti büntetését. A férfit feltételesen 2034-ben helyezhetik szabadlábra, de az is elképzelhető, hogy további 30 évig, 2052-ig marad a hűvösön.

Bár a pár hivatalosan nem házasodott össze, Naomi viseli "férje" nevét, aki eljegyzési és jegygyűrűt is adott már neki. A nő nagyon szeretné, ha szerelmét mielőbb kiengednék a börtönből, ezért petíciót indított, melyben kegyelmet kér Victornak.

Naomi azzal érvel, hogy Oquendo bántalmazó otthonból jött, nevelőszülőkhöz került, gyermekkora igen hányatott volt, ezért „detroiti bandák" felé fordult, ahol családra talált.

„Nem mentem fel a bűnei alól, és Victor is tudja, hogy nem áldozat és nem ártatlan. Rendkívül sajnálja az általa elkövetett bűncselekményeket, együttérez az áldozatok családjával, megbánta bűneit" - állítja Naomi Oquendo.

A petíciót már 26 ezren láírták - írja a brit Metro.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.