Napi horoszkóp 2022. november 21.: a Bika előtt új ajtók nyílnak, a Mérleg nagy hatással van másokra

Forrás: Dreamstime -
asztrológia napi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfőn kedvező napunk lesz, és gyorsan belerázódunk a hétköznapokba. A Nyilas most valami olyasmivel foglalkozhat, ami valóban érdekli, az Ikrek pedig legyen megfontolt mindenfajta kapcsolatában.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)
Valami nagyon bánt, s ez kilendít szokásos lelki nyugalmadból. Nagyon sok a kötelezettséged, és a megoldatlan dolgok már erővel nyomják a válladat. De ma nagyot léphetsz előre, amitől aztán meg is könnyebbülsz!

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)
Ma minden ajtó megnyílhat előtted, csak vedd a fáradtságot, és próbálj meg bemenni rajtuk! Legyél úrrá a megilletődöttségeden, és lépj át az áhított küszöbökön! Tárt karokkal várnak, még azok is, akiktől oly nagyon tartottál.

Forrás: Dreamstime

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)
Te nem az az önfeláldozó típus vagy, most mégis megteszel mindent egy rokonodért. Gondold meg, meddig mész el, mert, ha a vége az, hogy megharagszol arra, akinek segítettél, akkor végül fordítva sül el a dolog.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)
Nehéz ma a munkatársaiddal szót érteni. Talán legjobb lenne, ha inkább a magányos munkálkodást választanád, ha teheted. Ha mégsem, akkor próbáld meg elkerülni az érzelmi konfliktusokat, és meddő vitákra okot adó helyzeteket.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)
Ma olyan helyet kell meglátogatnod, amit legszívesebben elkerülnél. Sajnos, ma nem mondhatsz nemet. Legyél óvatos, talán nem véletlen, hogy viszolyogsz attól, ahova menned kell. És ha ezt látják is rajtad, azzal sokakat kihívsz magad ellen.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)
Sokat gondolkodós napod lehet ma, valamin nagyon töprengesz, ötletelsz. De ez nem valami hiábavaló morfondírozás, hanem nagyon is konkrét formát ölt. Életre való tervek, valósítsd meg őket - írja az Astronet.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.