Videófelvétel készült arról, ahogy egy busz áthajt egy rolleresen - a szemtanú szerint a férfi azonnal meghalt

dreamstime -
gázolás roller biciklis újraélesztés halálos baleset bíróság busz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy szemtanú végignézte, ahogy halálra gázol egy busz egy fiatal rollerest. Állítása szerint a 20 éves fiú kicsavarodott testtel feküdt, miután áthajtott rajta a busz. A buszsofőr szerint viszont a férfi mentés közben halt meg. 

A tragikus baleset Budapesten történt 2 évvel ezelőtt: egy kanyarodó busz elütött egy rollerest és át is hajtott rajta. A gázoló buszsofőr most állt bíróság elé.

dreamstime

A bíróságon a balesetet végignéző szemtanú azt mondta, hogy az áldozat a hasán feküdt, kicsavarodott testtel. A nő állítása szerint, amikor a sofőr áthajtott az áldozaton, a 20 éves koreai férfi már nem élt. A gázoló buszsofőr szerint ez nem igaz: állítja, hogy a rolleres férfi a mentés közben halt meg, ezért fellebbezett az elsőfokú ítélet ellen - látható a Tények riportjában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.