Megmutatta új tetkóját Horváth Gréta: egy régit fedett el vele

Horváth Gréta párkapcsolat tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fontos érzelmi töltete van Horváth Gréta új tetoválásának. 

"Ez az év szó szerint tartogatott meglepetéseket, mélységeket, magasságokat dögivel. Sokat változtam, sokat változtattam az életemen, tudatosan és átgondoltan. Rengeteg dolog van bennem, amit szívesen kiírnék magamból. Sajnos, vagy nem sajnos megtanultam, hol a határ! Vannak gondolatok bennem, de semmi nem fontosabb, mint a lelki és mentális egészségem, ezért nem szívesen adom ki lelkem ezen részét "idegen" kezekbe. Nem a normális, kedves, érdeklődő követőkre gondolok most. Nem lenne elég karakter leírni azt, amiben változtam. A változás jó és szükséges, főleg, mert jövőre 33 éves leszek. Azt hiszem, 2x annyit éltem meg a 20-as éveimtől napjainkig, mint az "átlag". Ebben a mondatban nincs semmi negatív. Tapasztalatot gyűjtöttem, hol elestem, hol hihetetlen mélységből álltam fel. Voltam nagyon szomorú, magányos, szorongó. Voltam vak, megvezethető, szótlanul szomorú. Voltam elkeseredett" - írta az Instagramon Horváth Gréta, ahol új tetoválását is megmutatta.

"A nyaralóm egy régóta dédelgetett nagy álmom volt, amit saját erőmből valósítottam meg, és nagyon büszke vagyok rá. A tetoválás pedig azt szimbolizálja, hogy önerőből, egyedül bármire képes vagyok, ha igazán akarom" - mondta el a Blikknek Gréta, és hozzátette, a házzal egy régi tetoválását fedte el, de hogy melyiket, azt nem árulta el.

Gréta - aki 20 kilótól szabadult meg az elmúlt időszakban - posztjában arról is beszámolt, hogy a nehéz időszakot boldogság követte, újra rátalált a szerelem, a dolgok 1000 fokos fordulatot vettek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.