A Sztárban sztár leszek! énekese nem bánja, hogy kiesett - Megérezte, hogy mennie kell

Forrás: TV2 -
TV2 Jósa Tamás Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jósa Tamás esett ki vasárnap este a Sztárban sztár leszek! nyolcadik adásában. Az énekes nem bánja, hogy vége a kalandnak; örül, hogy több időt tölthet a barátnőjével. 

"Annyi munka és magánéleti feladatom gyűlt fel az elmúlt hetek alatt, hogy nem is bánom, hogy kiestem. Ha most továbbjutok, fogtam volna a fejem, hogy mekkora bajban vagyok. Szerintem már egyébként sem az énekhang dönt, hanem a szavazótábor, ami az én esetemben kicsit gyengébbnek bizonyult, ezért is éreztem, én leszek a kieső" - mondta Tamás a Ripostnak. Annak azonban nagyon örül, hogy Balázs Fecót még előadhatta. Úgy érzi, értékes pillanatokat teremtett, ezt az alőadását tíz év múlva is szívesen nézi majd vissza.

Jósa Tamás érezte, hogy ki fog esni Forrás: TV2

Tamás nagyon élvezte az elmúlt heteket, de úgy érzi, ráfér a pihenés. Barátnőjének megígérte, hogyha vége a műsornak, azonnal elviszi wellnessezni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.