Férje alkoholizmusa miatt vált el Pásztor Erzsi a szintén színész Holl Istvántól

Forrás: Blikk -
házasság válás alkoholizmus alkohol család Holl István Pásztor Erzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy szerelem volt a két színész között, de a férje alkoholizmusa tönkretette a kapcsolatukat. 

Noha a Szomszédok Janka nénijeként folyton ivott valamit, a való életben irtózik az alkoholtól Pásztor Erzsi, aki férje alkoholizmusa miatt döntött úgy, hogy elválik Holl Istvántól.

Pásztor Erzsi Forrás: Blikk

"Volt egy pont, amikor azt mondtam, nincs tovább. Amikor jött az új autónk, egy Lada és másnap elvették a férjem jogosítványát, és a kocsi ott állt a kocsma előtt."

Akkortájt Pécsett dolgoztak mindketten, és már óvodás volt a kislányuk is, amikor a színésznő a nehéz döntést meghozta. A válása miatt lefogyott és strumában szenvedett; annyira megviselték a történtek, hogy ráment az egészsége, ráadásul soványsága miatt műteni sem tudták. Ezen kívül még a gyermeke is őt okolta a család széthullásáért. Lánya csak a saját válása után értette meg, miért döntött úgy édesanyja 36 évesen, hogy elhagyja a férjét.

A Kossuth-, Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas magyar színésznő 50 évvel ezelőtt vált el, azóta egyedül él.

"Nem találkoztam olyannal, akire azt mondtam volna, hogy erre úgy vágynék" - mesélte Pásztor Erzsi Almási Kitti A Te döntésed című műsorában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.