Pásztor Erzsi és lánya évtizedekig nem beszéltek egymással, miután a színésznő elvált

Forrás: TV2/Mokka -
konfliktus Olaszország gyermek kapcsolat Pásztor Erzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pásztor Erzsi és lánya sokáig nem beszéltek egymással, lánya évtizedeket töltött külföldön. A színésznő most őszintén beszélt arról, hogyan változott meg köztük a kapcsolat az utóbbi időben.

A színésznő lánya 34 évvel ezelőtt költözött ki Olaszországba, de nemrég hazatért, és itthon vett egy vidéki házat, ahol édesanyja sűrűn meglátogatja. Pásztor Erzsi szerint sokat változott a köztük lévő kapcsolat. Míg régen sokat vitáztak, mára összecsiszolódtak, és könnyebben megértik egymást.

Pásztor Erzsi Forrás: TV2/Mokka

A Szomszédok színésznője elmondta, hogy az évek alatt lánya sokkal elfogadóbb lett, és egyre több mindent fedez fel benne magából, olyan dolgokat, amiknek korábban a nyomát se látta. Kapcsolatuk akkor romlott meg igazán, amikor a színésznő elvált, de a külön töltött évtizedek alatt lánya is átesett egy váláson, ezért ma már sokkal nagyobb megértéssel fordulnak egymás irányába. A színésznő sokszor meglátogatja lányát, de minden alkalommal maximum egy hetet töltenek együtt egyszerre, nehogy újra veszekedni kezdjenek.

"Amikor már összefordulnánk, én addigra itthon vagyok, és akkor várom, mikor mondja azt, hogy 'mami, mikor jössz, olyan jó lenne, ha jönnél', és akkor megyek" – mesélte a Storynak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.