"Blanka tette teljessé az életemet" - az örökbefogadásról beszélt a magyar színésznő

boldogság anyaság örökbefogadás Závodszky Noémi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Závodszky Noémi hosszú ideig küzdött azért, hogy édesanya lehessen, végül teljesülhetett az álma.

A magyar színésznőt és férjét évekig elkerülte a gyermekáldás, de végül hét évvel ezelőtt belevágtak az örökbefogadási procedúrába, amelynek hála két évvel ezelőtt megérkezett hozzájuk az akkor 9 hetes Blanka.

"2018 nyarán eljutottam arra a pontra, hogy elfogadtam: nem leszek anya, és gyermek nélkül fogok teljes életet élni. Legbelül mégis éreztem, hogy valahol van egy lélek, aki arra vár, hogy megszülessen és hozzám tartozhasson. Felfoghatatlan volt az öröm, amikor sikerült örökbe fogadnunk Blankát. Számomra teljesen mindegy, hogy én szültem-e: ő a mi gyerekünk, és minden áldott nap megköszönöm, hogy az anyukája lehetek. Blanka tette teljessé az életemet" – mesélte a hot!-nak Noémi.

Mint kiderült, a szülők arra törekednek, hogy kislányuk tisztában legyen azzal, hogy őt örökbefogadták, és ez ne okozzon neki semmilyen nehézséget.

"Az első pillanattól kezdve arra törekszünk, hogy a kislányunk tisztában legyen azzal, hogy örökbe fogadtuk, és ez természetes legyen a számára. Jártunk képzésre is a témával kapcsolatban, ahol szintén azt tanultuk, hogy semmiképpen nem szabad titkolózni a gyerek előtt, mivel az a legrosszabb, ha mástól tudja meg az igazságot. Blanka még nagyon pici, és nyilvánvalóan nem sokat ért a történtekből, de kaptunk olyan mesekönyveket, amelyek az örökbefogadásos témákat dolgozzák fel nagyon aranyos és kedves történetekkel, ezenfelül a teljes elfogadást és szeretetet közvetítik a gyerekek felé" – árulta el Noémi.

További részleteket Závodszky Noémi családalapításáról a szerdán megjelenő hot!-ban olvashattok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.