Itt vannak az újabb részletek Zámbó Jimmy édesanyjának temetéséről

Forrás: bors -
Zámbó Jimmy temetés Zámbó Anna részletek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szentmisét is fognak tartani később Zámbó Jimmy édesanyja, Anna néni emlékére. 

Anna néni 96 éves korában hunyt el, halálhírét múlt csütörtökön jelentette be a család. Gyermekei, György, Tihamér, Marietta és Árpy szeretnének méltó módon megemlékezni édesanyjukról. Az édesanyát Cinkotán helyezik örök nyugalomra, férje mellé.

Zámbó jimmy édesanyja, Anna asszony Forrás: bors

A temetés december 9-én, pénteken két órakor lesz a cinkotai köztemetőben, a gyászmisét december 14-én, délután hat órakor tartják a Rózsák terei templomban.

"Édesanyánk tisztességesen, méltóságteljesen élte az életét, nem véletlenül szerették őt a Jimmy-rajongók annyira, hogy mamának, anyunak szólították. A temetése kapcsán egyetlen vágya volt mindig, hogy Cinkotán, a családi kriptában, az édesapánk mellett legyen eltemetve. Amikor kiment hozzá a temetőbe, mindig azt mondta: 'Drága virágom, jövök hozzád!' Ezt a kérését tiszteletben tartjuk, ahogy azt is, hogy az egyházi énekek mellett a testvérem, Jimmy legszebb lírai dalai szólnak majd a temetésén" – mondta Zámbó Árpy a Blikknek, hozzátéve, mindkét búcsúeseményre szívesen várja a család a Jimmy-rajongókat és tisztelőket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.